Skoro jasno
17°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Odrežem ti hlavu a hodím ju psovi: Muž sa s nožom v ruke vyhrážal svojej družke
Zdielať na

Odrežem ti hlavu a hodím ju psovi: Muž sa s nožom v ruke vyhrážal svojej družke

Zdroj: TV JOJ

STARÁ TURÁ / Policajti zo Starej Turej obvinili 48-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Svojej 50-ročnej partnerke udrel hlavu o stenu a vyhrážal sa jej.

S nožom v ruke jej hovoril, že je odreže hlavu a hodí psovi. "Obvinený pod vplyvom alkoholu vulgárne nadával svojej družke. Následne jej vytrhol chumáč vlasov z hlavy a udrel ju o stenu. Poškodenej priložil na krk nôž so slovami, že ju podreže a ak ho nebude poslúchať, tak jej odreže hlavu a hodí ju psovi. Nôž zapichol do kuchynskej linky a odišiel do obývačky," informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková. 

Poškodenej družke spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia a obmedzenia v bežnom spôsobe života. Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Polícia navrhla väzobné stíhanie obvineného, rozhodovať o ňom bude súd. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy