Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Pasažiera, ktorý vypadol z lode do Dunaja, sa stále nepodarilo nájsť
Zdielať na

Pasažiera, ktorý vypadol z lode do Dunaja, sa stále nepodarilo nájsť

BRATISLAVA / Záchranné zložky už druhý deň intenzívne pátrajú po pasažierovi, ktorý v stredu 14. februára vypadol z lode do Dunaja.

Päťčlenná posádka Nemcov sa plavila tankerom. Okolo obeda si všimli, že sú iba štyria, na čo zalarmovali políciu. "V zmysle oznámenia posádky lode, ktorá sa plavila v blízkosti hradu Devín, mal pravdepodobne spadnúť jeden z členov posádky do vodného toku rieky Dunaj," informoval v stredu bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. 

​Po nemeckom lodníkovi začali ihneď pátrať policajti a hasiči. Osobu sa však nepodarilo vypátrať, preto v hľadaní nezvestného muža pokračovali aj vo štvrtok. "Aj v priebehu dnešného dňa policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v súčinnosti s policajtmi poriečneho oddelenia Policajného zboru po nezvestnom mužovi pátrali viaceré lokality a miesta v blízkosti vodného toku rieky Dunaj," informoval Szeiff.

Polícia v prípade záhadného zmiznutia lodníka pracuje s viacerými verziami. Jednou z nich je aj tá, či naozaj padol do vody práve na tomto mieste. Posádka, ktorú mali policajti vypočuť, sa má nachádzať na tankeri v prístave. Ten mali policajti prehľadať. Viac informácií k prípadu zatiaľ nezverejnili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy