Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Krvavý útok vo Viedni: Vrah zabil nožom 3 ženy
Zdielať na

Krvavý útok vo Viedni: Vrah zabil nožom 3 ženy

Zdroj: FB - Polícia SR - Trenčiansky kraj

VIEDEŇ / Rakúska polícia našla v piatok večer vo viedenskom nevestinci tri mŕtve ženy so zjavnými ranami nožom na tele a krátko nato zatkla muža podozrivého z útoku. Verejný dom sa nachádza v 20. viedenskom obvode Brigittenau, ktorý je jedným z najchudobnejších v meste.

Políciu na miesto útoku privolal svedok, pričom krvavá stopa viedla von z podniku. Telá boli na viacerých miestach v podniku a ženy boli už mŕtve. "Je to prebiehajúca operácia, takže momentálne neposkytneme žiadne ďalšie informácie," uviedol v sobotu policajný hovorca Philipp Hasslinger.

Podozrivý útočník má 27 rokov a pri zadržaní neďaleko podniku mal pri sebe stále nôž, ktorý bol pravdepodobne vražednou zbraňou. Podozrivého vypočúva polícia a pričom motív vraždy nie je známy. V samostatnom prípade viedenská polícia v byte na Erdbergstrasse v piatok našla mŕtvu 51-ročnú matku a jej 13-ročnú dcéru.

Privolala ju pani, ktorá sa nedokázala spojiť s dcérou ani vnučkou. Privolaný lekár konštatoval, že pravdepodobnou príčinou ich smrti bolo udusenie pri použití "tupej sily". Hlavným podozrivým je otec dievčaťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy