Zatiahnuté
13°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Pustili Karola Mella! Na slobode bol však len chvíľu...
Zdielať na

Pustili Karola Mella! Na slobode bol však len chvíľu...

Údajného bývalého bossa prievidzského podsvetia pustili na slobodu! Podľa denníka Nový Čas si Karol Mello, ktorý je na Slovensku len pár dní, slobodu začal užívať v pondelok napoludnie. No dlho sa neohrial... Za pár minút ho pred väznicou zatkli kukláči.

Karol Mello je opäť vo väzbe. Vzal ho do nej sudca Okresného súdu Bratislava I., ktorý je príslušný konať v prípade dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave. V tejto kauze Karol Mello figuruje ako obžalovaný.

Podľa názoru senátu naďalej trvajú dôvody tzv. útekovej väzby. "Písomný sľub a peňažnú záruku súd neprijal," konštatoval hovorca krajského súdu Pavol Adamčiak. Karol Mello opäť podal proti rozhodnutiu sťažnosť, rozhodne o nej Krajský súd v Bratislave.

Obhajca Karola Mella Peter Schmidl si myslí, že aj novorozhodnutá väzba je nezákonná, nie je si istý, či jeho klienta prepustili a znovu zadržali alebo ho len previedli cez chodbu na neverejné zasadnutie súdu. Ako upozornil, po tom ako jeho klienta prepustili z prvej útekovej väzby, musel by sa dopustiť buď úteku alebo konania, ktoré by tomu nasvedčovalo, aby bol opäť vzatý do útekovej väzby.

Zadržaný údajný mafián Karol Mello

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy