Jasno
21°
Bratislava
Bartolomej
24.8.2024
Video pobúrilo internet: Cyklista na námestí zrazil dievčatko a ušiel
Zdielať na

Video pobúrilo internet: Cyklista na námestí zrazil dievčatko a ušiel

TRNAVA / V centre Trnavy na pešej zóne zrazil cyklista malé dievčatko. Namiesto pomoci ale z miesta ušiel. Vyšetrovať ho teraz bude polícia. Upozorňujeme, že obsah vo videu nie je vhodný pre maloletých divákov.

​Nehoda sa stala o pol piatej popoludní na Hlavnej ulici v Trnave. Neznámy cyklista mal podľa polície naraziť do štvorročného dievčaťa, ktoré práve zoskočilo z obrubníku.

Dieťa po náraze spadlo na zem a so zraneniami ho museli previezť do nemocnice. "Trnavská polícia vyšetruje zrážku cyklistu a 4-ročného dieťaťa ako "útekovú" dopravnú nehodu. Cyklista totiž mal po zrážke bez toho, aby si splnil povinnosti účastníka dopravnej nehody, odísť preč," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Muž sa prihlásil na polícii

Cyklista sa dokonca nezastavil ani po tom, čo sa za ním rozbehol zrejme otec malého dievčaťa. Muža preto začala hľadať polícia. Po zverejnení tohto videa, sa však podľa našich informácií sám prihlásil na policajnom oddelení. Keďže po zrážke neposkytol dieťaťu pomoc a z miesta odišiel, hrozí mu pokuta až do výšky 1300 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy