Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Otrasný nález: Dvaja kajakári počas splavovania objavili nehybné telo
Zdielať na

Otrasný nález: Dvaja kajakári počas splavovania objavili nehybné telo

LITOVSKÝ MIKULÁŠ / Bezvládne ženské telo dnes vylovili hasiči z potoka Jalovčianka v Liptovskom Mikuláši. Podľa všetkého ide o 53-ročnú ženu, ktorá bola viac ako mesiac nezvestná.

Dvaja kajakári objavili počas splavovania v potoku Jalovčianka nehybné telo. Potom, ako policajná hliadka overila pravdivosť oznámenia, požiadali o pomoc hasičov. Telo sa nachádzalo v blízkosti frekventovaného cyklochodníka, v mestskej časti Ondrášová.

"Boli sme požiadaní policajnou zložkou o súčinnosť pri vyslobodení zakliesneného tela, na sútoku Jalovčianky, ktorá sa vlieva do Váhu. Zasahovali traja príslušníci z hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši, ktorí telo vyslobodili a odovzdali polícii," uviedol riadiaci dôstojník zboru René Turenský. "Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár, ktorý predbežne vylúčil cudzie zavinenie a s cieľom zistenia presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu," informovala hovorkyňa policajného zboru Gabriela Kremeňová. 

Podľa doteraz zistených skutočností, by malo ísť o nezvestnú 53-ročnú ženu z Liptovského Mikuláša, ktorá bez stopy zmizla pred viac ako mesiacom. Naposledy ju svedkovia videli neďaleko miesta, kde dnes kajakári objavili telo. Nebohá žena mala, okrem iného aj oblečenie identické s oblečením nezvestnej. Či ide skutočne o hľadanú ženu a aké boli okolnosti jej smrti preveruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy