Zatiahnuté
11°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Zvrat v prípade zmiznutej Viery Malovíkovej. Chytili jej vraha?
Zdielať na

Zvrat v prípade zmiznutej Viery Malovíkovej. Chytili jej vraha?

V Chorvátsku muži zákona chytili podozrivého vraha mladučkej študentky. Je však možné, že ten istý muž stojí aj za vraždou Slovenky Viery Malovíkovej, ktorá zmizla ešte v roku 2008. Policajtom sa prihlásil svedok, ktorý ho vraj videl sa pohybovať v blízkosti mŕtvej ženy.

Chorvátske média otvorili políciou odložený prípad pani Viery Malovikovej. Dôvodom je, že chorvátska polícia už niekoľko hodín zadržiava Dragana Paravinju (48) - údajného znásilňovača žien a zrejme vraha nezvestnej tínedžerky.

Srbský kamionista sa podľa tamojších médií k vražde 17-ročnej Antonije Biličovej priznal. Tínedžerku mal zaškrtiť a jej nehybné telo hodiť do rieky. Jej mŕtvolu sa však nepodarilo nikdy nájsť. Po Draganovom chytení, sa okamžite začalo hovoriť, že okrem vraždy 17-ročnej Chorvátky môže mať prsty aj v zabití Slovenky Viery Malíkovej. 

Tá zmizla v Chorvátsku po tom, ako sa s manželom navečerala v miestnej reštaurácii. Vyšla z podniku o niekoľko minút skôr ako on a už ju nenašiel. Po troch mesiacoch jej telo nakoniec náhodne objavil rybár. V krajine sa začalo rozsiahle vyšetrovanie, policajtom však nepomohli ani opakované výsluchy viacerých podozrivých.

Chorvátskej polícii sa však po čase podarilo získať svedka jej zmiznutia. Podľa majiteľa jedného z pohostinstiev, v blízkom okolí ktorého Malovíková zmizla, je práve Dragan Paravinja tým mužom, ktorý Slovenku balil. Jeho vlastná rodina však tvrdí, že muž nemá v hlave všetko v poriadku. Dokonca aj psychiater, ktorý robil jeho posudok sa vyjadril, že ide o permanentného klamára, ktorého treba brať s rezervou.

republikasrpska

Súvisiace články

Najčítanejšie správy