Oblačno
13°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Andrej (17) zobral z domu auto. Rýchlu jazdu nezvládol...
Zdielať na

Andrej (17) zobral z domu auto. Rýchlu jazdu nezvládol...

Neplnoletý, bez vodičského preukazu a predsa si zajazdil. Napriek zákazu rodičov si potajme zobral auto. Jazda neskúseného mladíka však netrvala dlho. Havaroval v Novej Dedine neďaleko Levíc. Z auta ho vyťahovali hasiči a vrtuľníkom prevážali do nitrianskej nemocnice.

Rodičia Andreja mali údajne auto zaparkované vo dvore rodinného domu. Chlapec si zobral kľúče a na vozidle odišiel preč. Všetko nasvedčuje tomu, že poriadne šliapol na plyn.

Mladý nevodič rýchlu jazdu nezvládol. S rútiacim sa autom zišiel na krajnicu a dostal šmyk. Začal rýchlo brzdiť.  Vozidlo prešlo do protismeru a po asi 20 metroch zišlo z cesty a vrazilo rovno do stĺpa.  Silný náraz sprevádzal veľký buchot, ktorý vystrašil obyvateľov okolitých domov. 

V totálne zdemolovanom aute zostal chlapec zakliesnený a von ho dostali až hasiči. Andrej sa veľmi ťažko zranil a vrtuľníkom ho previezli do nitrianskej nemocnice.

V nešťastí mal však mladík veľké šťastie. Od nárazu do oplotenia rodinného domu ho delili doslova centimetre. Celá situácia by potom mohla skončiť inak...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy