Oblačno
12°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
ROZHOVOR: Bitkári, ktorých policajti pustili? Známe firmy...
Zdielať na

ROZHOVOR: Bitkári, ktorých policajti pustili? Známe firmy...

Udalosti po víkendovej bitke v Zemianskych Sadoch naberajú na obrátkach. Policajti Patrik a Radovan mali smolu. Ich konanie totiž nasnímala priemyselná kamera. A teda aj to, že výtržníkov pustili domov, akoby sa nič nestalo. Sú to známe firmy, hovorí Bajo. Chlapec, ktorému sa prišli vyhrážať...

Videozáznam zverejnila TV JOJ len pár hodín po surovej bitke. Policajti o jeho existencii vedeli, no zabezpečili si ho až po našom upozornení. 

"Ja neviem o čo išlo, už na zábave skákali do môjho otca, potom mi frajerka cestou domov hovorila, že, aha, idú po tebe. Tak som preskočil plot a utiekol," hovorí v rozhovore chlapec s prezývkou "Bajo", s ktorým si útočníci mienili vybavovať účty. "Chcel by som vedieť, prečo to bolo. Niekedy sme spolu hrávali futbal," dodal Bajo.

Napokon však incident skončil najhoršie pre bratislavského právnika, ktorý o pol piatej ráno výtržníkov upozornil, aby toľko nekričali.

Na bitke sa podľa našich informácií zúčastnil aj muž, ktorý má už na krku obvinenie z výtržníctva z roku 2009. Ďalšieho muža chcú trestne stíhať v Česku. Pravdepodobne za účasť na krádeži auta.

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy