Oblačno
12°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Policajti nechránili tohto muža, ale vagabundov! Prišli o uniformy
Zdielať na

Policajti nechránili tohto muža, ale vagabundov! Prišli o uniformy

Nevšímali si vagabudnov, prišli o prácu! Reč je o policajtoch Radovanovi a Patrikovi, ktorý zasahovali pri nedeľnom incidente v Zemianskych Sadoch pri Galante. Ikeď zatiaľ iba dočasne...

"Inšpekcia začala trestné stíhanie za prečin marenia úlohy verejným činiteľom. Následne riaditeľ Krajského riaditeľstva v Trnave 13. júla vydal personálny rozkaz na dočasné pozbavenie výkonu štátnej služby zasahujúcich policajtov z dôvodu hrubého porušenia služobnej povinnosti," informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Krvavá bitka sa odohrala v Zemianskych Sadoch v nedeľu 10. júla. Miestni mladíci si prišli vybavovať účty s chlapcom, ktorého prezývajú Bajo. "Ja neviem o čo išlo, už na zábave skákali do môjho otca, potom mi frajerka cestou domov hovorila, že, aha, idú po tebe. Tak som preskočil plot a utiekol," povedal nám. Rozhovor si môžete pozrieť TU.

V susedstve bol aj bratislavský právnik, ktorý mužov požiadal, aby boli tichšie. Bola totiž nedeľa nadránom. Ušla sa mu však brutálna bitka, ktorú zachytila priemyselná kamera. Keď na miesto dorazili policajti Patrik a Radovan, nezasiahli. Naopak, nechali si od útočníkov, s ktorými si tykali, vynadať. Po incidente ich nechali odísť domov.

Polícia sa pôvodne nezaujímala ani o videozáznam a krvavé stopy na ulici. Stalo sa tak až po upozornení TV JOJ.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy