Oblačno
12°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Bitka v Bernolákove. Romana (35) brutálne zmlátili
Zdielať na

Bitka v Bernolákove. Romana (35) brutálne zmlátili

V Bernolákove došlo k brutálnej bitke. 35-ročný Roman sa práve so psíkom, ktorého našiel túlať sa po meste, chystal na miestnu políciu, keď ho zrazu prepadli štyria mladí ľudia a bez varovania sa naňho vrhli! Päsťou ho najprv jeden z nich zrazil na zem a kopal do brucha. Neskôr sa k nemu pridali ďalší traja, medzi nimi aj 18-ročný Patrik. Ten si teraz naplno uvedomil, čo vlastne spravil a čo mu za to hrozí.

"Bili ho, ale tak silno, že sa čudujem, ak to vôbec prežije. To bolo niečo úžasné. Pes brechal do toho, neviem, či aj ten nedostal," povedala nám o bitke svedkyňa útoku. Na Romana zaútočili chlapci vo veku od 16 do 23 rokov a brutálne ho zbili. Konflikt vyvrcholil tým, že mu strhli ruksak, v ktorom mal veci za 100 eur a jeden z útočníkov si ho nechal a ušiel. Rozsah Romanových zranení zatiaľ nie je známy.

"My sme ho prenasledovali smerom na obecnú políciu... Išli sme za ním a potom ho napadli. Kamaráti. Začali ho tam biť... Bol som tam, dvakrát som ho kopol. Ale oni ho bili... Ľutujem, že som tam bol, že som pil alkohol," zdôveril sa nám napokon aj jeden z chlapcov, 18-ročný Patrik.

Ďalších chlapcov sa nám však zastihnúť doma nepodarilo. Partia mladých výtržníkov je totiž v Bernolákove známa častými bitkami. Podľa našich informácií k tejto bitke došlo preto, že jeden z útočníkov, 16-ročný Erik mal mať konflikt s Romanovým nevlastným synom.

Chlapcom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov, u 16-ročného chlapca by bol trest znížený na polovicu.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy