Zatiahnuté
13°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
V Turecku zaútočili na Slováka! Odvádzali ho so samopalmi
Zdielať na

V Turecku zaútočili na Slováka! Odvádzali ho so samopalmi

Zrazili ho, zbili, násilím odvliekli muži so samopalmi. Takto dopadol jeden Slovák na dovolenke v Turecku. A to iba preto, že si požičal auto, ktoré sa pokazilo. Majiteľ požičovne od neho chcel, aby ho doviezol späť, čo nebolo možné. Keď to nešlo podobrotky, zavolal si na pána Zdenka gorily!

Ešte len dva dni si užívala rodina pána Zdenka krásnu a slnečnú dovolenku v Turecku. Až kým si nepožičali na výlet auto z požičovne oproti hotelu. Auto sa im pokazilo, tak sa vrátili na hotel a kľúče vrátili bez pokazeného auta, no s presným určením miesta, kde sa nachádza. Vtedy sa dovolenka zmenila na nočnú moru.

"Zrazili ma tam pred hotelom, zozadu. Začali mávať, že ma tam rozbijú palicami," popisuje minúty hrôzy. Ani útek do výletného autobusu nepomohol a Zdenko skončil na policajnom oddelení. Bez vody, jedla aj možnosti si zavolať. Navyše mu priniesli dokumenty v tureckom jazyku na podpis.

"Že ja som napadol, že nepotrebujem advokáta, nepotrebujem ošetrenie," komentuje. Synovi sa však podarilo prepašovať mu mobil a pán Zdenko sa dovolal na ambasádu. Až vtedy sa pohli veci správnym smerom.

Teraz už je pán Zdenko prepustený a na hotelovej izbe. Ambasáda mu vybavila právnika a už len dúfa, že sa v nedeľu dostane pokojne domov. "Pokiaľ nie je uzatvorená konkrétna zmluva nejakej cestovnej kancelárie s konkrétnou spoločnosťou, ktorá prenajúma autá, tak je to vlastne vždy riziko toho klienta," upozorňuje na prenajímanie delegátka Zuzana Bahnová.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy