Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Nové skutočnosti o tragédii na D1: Polícia začala trestné stíhanie
Zdielať na

Nové skutočnosti o tragédii na D1: Polícia začala trestné stíhanie

HORNÁ STREDA / Pondelková (27.5.) tragická nehoda má pokračovanie. Na diaľnici D1 tragicky zahynuli dvaja hasiči, kamión totiž narazil do stojaceho vozidla Mýtnej polície, to narazilo do stojaceho vozidla hasičského zboru. Vedľa neho stáli dvaja hasiči, ktorým sa udalosť stala osudnou.

V súvislosti s pondelkovou (27. 5.) tragickou dopravnou nehodou na diaľnici D1 pri Hornej Strede v okrese Nové Mesto nad Váhom začal novomestský policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie za prečin usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. 

Vo vozidle sedel v čase nárazu sedel úradník mýtnej jednotky

"Vodič nákladného motorového vozidla značky Scania z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do pravej časti vozovky, kde narazil prednou časťou vozidla do stojaceho vozidla Mýtnej polície, v ktorom v tom čase sedel 42-ročný úradník mýtnej jednotky. Ten v dôsledku nárazu utrpel mnohopočetné zranenia a bol leteckou záchrannou službou transportovaný do nemocnice. Príslušníčka Policajného zboru, ktorá v čase nárazu stála vedľa vozidla, utrpela ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice," informuje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy