Jasno
16°
Bratislava
Berta
2.7.2024
VIDEO: Poznáte tohto muža? Mal by vedieť viac o požiare podniku na pontóne brehu Dunaja
Zdielať na

VIDEO: Poznáte tohto muža? Mal by vedieť viac o požiare podniku na pontóne brehu Dunaja

BRATISLAVA / Policajti zverejnili video muža, ktorý by pravdepodobne mal čo povedať k nedávnemu požiaru podniku na pontóne brehu Dunaja. Pomôcť objasniť prípad, pri ktorom sa škody rátajú v desiatkach tisíc eur, môžete aj vy. Ak muža na záberoch spoznáte, kontaktujte políciu.

Na videu je zachytený muž, ktorého stotožnenie by podľa policajtov mohlo pomôcť objasniť nedávny požiar známeho podniku na Dunaji. Muž vo videu sa nachádza v tesnej blízkosti pontonu. Na záberoch môžete vidieť, ako sa prechádza z miesta na miesto a v rukách drží neznámy predmet. Čo sa stalo potom, už na videu nevidno. Policajtom to však môže povedať práve tento muž. Strážcovia zákona preto vyzvali verejnosť o pomoc.

Polícia prosí občanov o pomoc

"Vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priloženom videu, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," oznámil hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Obľúbený hudobný podnik na Dunaji zachvátili plamene ešte v prvej polovici mája. Požiar vypukol vo vonkajšom bare, ktorý zhorel do tla. Zasahovať museli desiatky hasičov. Policajti už vtedy informovali, že ho niekto podpálil úmyselne.

Obľúbený hudobný podnik na Dunaji zachvátili plamene ešte v prvej polovici mája. Požiar vypukol vo vonkajšom bare, ktorý zhorel do tla. Zasahovať museli desiatky hasičov. Policajti už vtedy informovali, že ho niekto podpálil úmyselne. Páchateľ týmto požiarom spôsobil škodu vo výške minimálne 50-tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy