Polojasno
19°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Nové podrobnosti o vražde v Petržalke: Toto sa dialo pred smrťou
Zdielať na

Nové podrobnosti o vražde v Petržalke: Toto sa dialo pred smrťou

BRATISLAVA / Po bodnutí nožom do srdca bol na mieste mŕtvy. V prípade brutálnej vraždy z bratislavskej Petržalky poznáme ďalšie podrobnosti z osudného dňa. TV JOJ má k dispozícií súdne uznesenie, v ktorom sa hovorí, čo sa dialo pred smrťou Roberta. Z vraždy vinia priateľku obete, ktorá je už viac ako mesiac vo väzbe.

Andrea mala svojho 47-ročného priateľa Roberta pichnúť nožom priamo do srdca, na tele mal aj ďalšie zranenia. O život prišiel pred viac ako mesiacom. Policajti ženu obvinili po 10-tich dňoch od tragédie a skončila vo väzbe. Vtedy nám tvrdila, že nie je žiadna vrahyňa.

Z uznesenia o vzatí do väzby, ktoré máme k dispozícií sa ale na povrch dostávajú ďalšie informácie, ktoré hovoria o tom, čo sa dialo pred ale aj po vražde. Dvojica sa mala pohádať už za včas rána pritom ako tu niekde v týchto miestach si spoločne varili špagety. Potom odišla preč, vypila fľašu vodky a zaspala na školskom ihrisku. Andrea sa vraj pri hádke na nebohého zahnala nožom a toto povedala na výsluchu vyšetrovateľovi. "Môže byť, že ho pichla nejako nožom, ale nie toľkokrát, ako je uvedené v uznesení o vznesení obvinenia, to jej nejde do hlavy. Ešte sa s ňou dokázal hádať, povedala mu, že nech si tie špagety uvarí sám a odišla preč. Nevie, kde ho trafila. Zareagoval na útok tak, že sa oprel a hlavou o stenu, dal si ruky krížom cez hrudník," píše sa v uznesení. Popoludní sa vrátila späť za svojim priateľom. Na slová, ktoré mu adresovala, ale už nereagoval. "On neodpovedal, tak ho zatriasla za nohu, že prečo neodpovedá. Chytila ho potom za krk, skontrolovala tep a zistila, že je mŕtvy, lebo mu mucha ešte aj liezla do úst," uvádzajú v uznesení. Dvojica sa vraj hádala často. V minulosti mu dokonca rozbila aj sklenenú fľašu o hlavu. Andrey hrozí 20 rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy