Oblačno
30°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Zlodeji kradli priamo pod kamerami: Prisvojili si kuchynskú váhu aj telefóny
Zdielať na

Zlodeji kradli priamo pod kamerami: Prisvojili si kuchynskú váhu aj telefóny

BRATISLAVA / Zlodeji v noci vyčíňali v Moste pri Bratislave. Z prevádzky s rýchlym občerstvením ukradli hotovosť aj telefóny. Celý čas ich snímala bezpečnostná kamera.

K prevádzke sa v noci priblížili dvaja zlodeji. Jeden z nich násilím otvoril dvere. Aby po sebe nezanechal stopy, nasadené mal rukavice. Následne druhý neznámy muž vošiel do prevádzky a namieril si to priamo k pokladni. Ten už však na rukách rukavice nemal. Na linke bol položený telefón, ktorý si strčil do vrecka a potom otvoril pokladnicu, v ktorej boli peniaze. Po chvíli sa k nemu pridal aj druhý muž.

Pod plecia si jeden z nich zoberal kuchynskú váhu. Na druhej strane muž s jemne prekrytou tvárou prezrel skrinky. Celý čas sa medzi sebou rozprávali. "Zobrali peniaze, tablety, telefóny aj váhu nám zobrali. Škoda je od nejakých 500 do 1 000 eur. Aj dvere poškodili, zámok, tablet zobrali a hotovosť," povedal majiteľ. 

Podľa majiteľa išli zlodeji na istotu

O tom, že im vykradli stánok s rýchlym občerstvením, sa dozvedeli až ráno, keď chceli otvoriť. Zavolali políciu, ktorá na mieste zbierala aj odtlačky prstov a iné stopy, ktoré po sebe zlodeji zanechali. "Prišlo mi, ako keby tu išli na istotu. Hneď ku kase, do skriniek. Či to boli nejakí zákazníci alebo si to tu boli predtým pozrieť. Na kamere ich bolo dobre vidieť, tak hádam, že ich nájdu a adekvátne potrestajú," dodal majiteľ. 

Koncom týždňa prišiel zlodej na istotu aj pred salón krásy v Rovinke. Namieril si to priamo ku vchodovým dverám, zaujala ho rohožka pred vstupom. Zobral ju na plecia a z miesta odkráčal, akoby sa nič nestalo. Ani jeden zo zlodejov si zrejme neuvedomil, že kradne priamo pod kamerami.

V prípade, že ste mužov na záberoch spoznali, kontaktujte políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy