Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
VIDEO: Bizarný úkaz na ceste. Žena sa viezla na streche auta
Zdielať na

VIDEO: Bizarný úkaz na ceste. Žena sa viezla na streche auta

REVÚCA / Veľmi nebezpečný a zbytočný kúsok predviedla mladá žena z Revúcej. Bizarný nápad jej napadol počas jazdy mestom. Sedela na mieste spolujazdca, preliezla cez strešné okno a sadla si na strechu.

Na krátkom videu môžete vidieť, ako žena hazarduje so svojím životom. Vystrčila sa cez strešné okno a počas jazdy sedela na streche. Síce sa niečoho držala obidvomi rukami, no stačilo by, aby vodič prudko zabrzdil a zábava sa mohla skončiť nešťastím. 

​Svedkovia ihneď kontaktovali políciu, podozrivé vozidlo jedna z hliadok krátko na to aj spozorovala. Chceli ho zastaviť. "Vodič ani na opakované výzvy nereagoval. Na vozidle zrýchlil a polícii unikal," upresnila Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Terénnym autom sa mu podarilo dostať sa na poľnú cestu a hliadke ušiel.

Polícia vypočúva svedkov

Polícia v Revúcej túto vec objasňuje ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke. Podľa zdroja TV JOJ polícia už pozná totožnosť obidvoch osôb. Spolujazdkyňu (33) podľa jej susedov už ráno odviedli na policajnú stanicu. Tam zrejme musela vysvetľovať svoje konanie. Polícia v prípade vypočúva svedkov, zhromažďujú aj ďalšie kamerové záznamy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy