Skoro jasno
17°
Bratislava
Prokop
4.7.2024
Násilník s páchnucim dychom: Polícia ho chytila po 17 rokoch
Zdielať na

Násilník s páchnucim dychom: Polícia ho chytila po 17 rokoch

USA / Takmer 20 rokov pod falošným menom žil v inom štáte, kým ho policajti objavili. Muž, ktorého prezývali - násilník s páchnucim dychom - už čaká na svoj ortieľ. V roku 2005 znásilnil svoju zamestnankyňu a keď ho odsúdili, tak zmizol.

Medzi malebnými horami v Kalifornii si užíval nový život pod falošnou identitou. Nikto z jeho okolia netušil, že ide o sexuálneho predátora. Ukrýval sa pred spravodlivosťou 17 rokov, ale tá ho napokon aj tak dobehla.

V roku 2005 pracoval v rodinnej reštaurácii. V jednu noc sa vlámal do domu svojej zamestnankyne a s nožom v ruke ju znásilnil. Žena pri výpovedi, ale povedala vyšetrovateľom kľúčovú stopu, podľa ktorej ho našli a dopadli.

"Keď sme ju vypočúvali, mala problém si vybaviť jeho fyzickú podobu, ale povedala nám, že mu neuveriteľne páchlo z úst rovnako ako jej šéfovi," uviedla polícia.

Mali ho poslať za mreže, keď odrazu vzal nohy na plecia. Polícia ho však vďaka tipu vypátrala v kalifornskom meste Diablo a počkala si na neho počas rutinnej dopravnej kontroly.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy