Zatiahnuté
20°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Opitá vodička spôsobila čelnú zrážku: Otvorenú fľašu vína mala priamo na palubnej doske
Zdielať na

Opitá vodička spôsobila čelnú zrážku: Otvorenú fľašu vína mala priamo na palubnej doske

VEĽKÝ CETÍN / Vodička (26) si sadla do auta opitá a skončilo sa to zrážkou. Nehoda sa stala v piatok pri Veľkom Cetíne. Natália, skrížila cestu žene, ktorá išla domov z práce. Vinníčka nehody mala fľašu priamo na palubnej doske.

Vodička nezvládla prejazd zákrutou a vyšla na krajnicu. Podľa stop sa s autom vrátila na cestu a následne vbehla do protismeru. V tej chvíli išla oproti 45-ročná vodička, ktorej skrížila cestu a čelne do seba vrazili. Po čelnom náraze druhé auto vyletelo z cesty a skončilo v poli.

Auto Natálie, ktorá prešla do protismeru, zostalo zdemolované na ceste. Na miesto smerovali dobrovoľní hasiči z Vinodolu a o pár minút, aj profesionálni hasiči a záchranári.

Obe vodičky sa zranili a boli prevezené do nemocnice. Ako informuje polícia, počas dychovej skúšky sa ukázalo, že mladá vodička šoférovala poriadne podgurážená alkoholom. Nafúkala 1,77 promile.

Vyzerá to tak, že Natália so Zbehov možno popíjala aj za volantom. Na palubnej doske bola totiž otvorená fľaša s vínom a ďalšia plná na sedadle spolujazdca. Okolnosti zrážky polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy