Polojasno, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Diana
1.7.2024
Tak to vám utečiem, povedal vodič policajtom krátko predtým, než sa dal na útek
Zdielať na

Tak to vám utečiem, povedal vodič policajtom krátko predtým, než sa dal na útek

PRAHA / Veľmi nezvyčajne chcel vyriešiť vodič svoje problémy, keď si za volant sadol napriek zákazu. Policajtom jednoducho oznámil, že im utečie a dokonca sa o to aj pokúsil.

​Na záberoch vo videu uvidíte, ako kontrola prebiehala. "Vodič nepredložil polícii žiadny doklad totožnosti. Na základe ďalšieho vyšetrovania bolo zistené, že má zákaz šoférovať," informoval hovorca mestskej polície Praha Zdeněk Modálek. Polícia vodičovi oznámila, že sa videli pred mesiacom, kedy dostal zákaz šoférovania. Výhovorky mužovi nepomohli, po celý čas sa však správal pokojne. A tak polícii pokojne oznámil, že aj tak si spraví, čo chce. 

"Pane neblbnite," povedal policajtovi. O niekoľko sekúnd na to sa snažil utiecť. Polícia mužovi musela nasadiť putá. "Po niekoľkých pokusoch sa vykrútiť zo situácie dotyčný zakričal slová tak to vám utečiem a dal sa do pohybu," doplnil Modálek. Práve vďaka rýchlej reakcii polície na tento pokus sa tak nestalo. Prípad musela riešiť štátna polícia. Vodič môže dostať trojročný trest odňatia slobody. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy