Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Netradičný policajný zásah. Muž zaspal na hrobe
Zdielať na

Netradičný policajný zásah. Muž zaspal na hrobe

OSTRAVA / Na hrobe na cintoríne leží muž. Takýto netradičný oznam riešili českí policajti. Oznámenie sa potvrdilo, ale muž nebol mŕtvy ani pripravený na poslednú cestu.

​Na tiesňovú linku Mestskej polície v Ostrave - Vítkoviciach sa obrátila žena s neobvyklým ohlásením. "Uviedla, že je na cintoríne vo Vítkoviciach a na jednom z hrobu leží neznámy muž," priblížil Jindřich Machů, hovorca mestskej polície Ostrava.

Strážnici na mieste zistili, že muž ležiaci na hrobe nie je mŕtvy, ale strávil medzi mŕtvymi celú noc a to silne v podguráženom stave. "Hliadka po príjazde na miesto zistila, že muž je zrejme v silne podguráženom stave. Pre hliadku bol veľký problém s ním naviazať komunikáciu. Po nejakom čase sa to podarilo a dychová skúška preukázala, že tento muž má takmer tri promile v krvi," dodal Machů.

Keď strážnici dokončili identifikáciu muža, ten si myslel, že je jeho kontrola u konca a môže pokračovať v odpočinku. "Ten muž s nami moc nekomunikoval ani nespolupracoval a žiadal strážnikov, aby ho nechali na pokoji spať, čo nebolo možné. Preto sa strážnici rozhodli dotyčného previesť na záchytnú stanicu," dodal Machů.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy