Jasno
18°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Hromadná bitka v reštaurácii. Hosť chcel všetkých postrieľať!
Zdielať na
Krimi

Hromadná bitka v reštaurácii. Hosť chcel všetkých postrieľať!

Pokojné posedenie v reštaurácii sa zmenilo na mimoriadnu drámu. V podniku najskôr vypukla hromadná bitka, aká sa len tak nevidí. Päsťami začal dostávať dokonca aj personál. Potom jeden z hostí vytiahol pištoľ a chcel všetkých ostatných vyvraždiť.

Celý konflikt v českom meste Chrudim začal na záhrade reštaurácie. Nikto by nečakal, aký bude mať koniec. Skupinka silne opitých hosťov sa začala biť medzi sebou. Výzvy na upokojenie neposlúchli, naopak sa najväčší agresori pustili do personálu. V reštaurácii tak vznikla hromadná bitka. 

Štamgasti sa napokon zamestnancov zastali, útočníkov zbili, to sa ale nepáčilo jednému z nich a vytiahol nelegálne držanú pištoľ. Ukázal hosťom plný zásobník a začal kričať, že všetkých postrieľa. "Zbraň bola zaistená a zaslaná na expertízu," povedal policajný hovorca Lukáš Maier. 

Zalarmovaní policajti si však v priebehu zásahu dávali na čas. Prišli až po dvadsiatich minútach. Dovtedy už mohli byť hostia reštaurácie spolu s personálom mŕtvi. Ich neskorý príchod bude pravdepodobne teraz riešiť policajná inšpekcia.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články