Oblačno
14°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Únava ho takmer pripravila o život: Vodič zdemoloval autobusovú zastávku
Zdielať na

Únava ho takmer pripravila o život: Vodič zdemoloval autobusovú zastávku

ZVOLENSKÁ SLATINA / Auto zdemolovalo autobusovú zastávku vo Zvolenskej Slatine. Našťastie tam nestáli žiadni ľudia. Po náraze auto odhodilo do plota rodinného domu. Vodiča premohla únava.

​Na záberoch vo videu uvidíte, ako to vyzeralo na mieste nehody. Z autobusovej zastávky nezostalo po náraze prakticky nič. "Šťastie, že na zastávke nikto nebol. Ale zlikvidovalo ju celú," povedala starostka obce Zvolenská Slatina Mária Klimentová. "Manželka išla do práce, keby tam bola, tak už je hotová," vyjadril sa obyvateľ obce k nehode. 

Vodič sa mal vracať domov z nočnej

Podľa polície vodiča za volantom premohla únava, mal sa vracať domov z nočnej. "32-ročný vodič z dôvodu mikrospánku narazil do oplotenia a zastávky," informovala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Mária Faltániová. "Je to taká zákruta, že človeka to vynesie, keď nedáva pozor," upozornil obyvateľ. Z hrozivo vyzerajúcej nehody vyviazol vodič bez vážnych zranení, na ošetrenie ho previezli do nemocnice.

"Nachádzal sa mimo vozidla, poskytli sme mu prvú pomoc," objasnil Igor Katreniak, HaZZ Zvolen. Škody budú veľké, auto poškodilo plot rodinného domu a obec bude musieť zastávku vybudovať nanovo. Nehoda bola vyriešená na mieste. Vodič dostal pokutu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy