Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Teniskový fantóm útočí. V Šali napadol tínedžerku
Zdielať na
Krimi

Teniskový fantóm útočí. V Šali napadol tínedžerku

V Šali opäť zaútočil takzvaný teniskový fantóm, ktorý má slabosť na biele topánky. Scenár bol opäť rovnaký - svoju obeť zvalil na zem a násilne jej strhol z nohy jednu bielu tenisku. Páchateľ má zrejme nasledovníkov...

Obeťou bola tento krát mladá žena zo Šale, ktorá zo strachu nechce prezradiť svoju identitu. Z útočníka má ešte stále strach. Tenisku jej strhol tak silno, že niekoľko dní ju ešte poriadne bolela noha.

"Niekto zozadu sa za mnou rozbehol, stiahol ma na zem a ťahal ma za nohu až kým ma nevyzul," tvrdí obeť. Aj keď z celých síl kričala o pomoc, nikto sa kvôli tomu ani nevyklonil z okna. "Neverím, že ma nepočuli," dodala.

Pred tým zaznamenala polícia v Šali takýto útok v septembri minulý rok. Páchateľ vtedy zaútočil v jeden deň až dva krát a scenár bol presne rovnaký. Ľudia si nemyslia, že by fantóm mohol ublížiť. Policajtom sa postupne potvrdila teória, že takzvaný teniskový fantóm nie je iba jeden, ale už má aj svojich nasledovníkov.

Posledný útok sa mal v Šali odohrať 20 júla okolo desiatej hodiny večer. Útočník mal tmavú bundu, bledé nohavice a biele tenisky. Akékoľvek informácie o ňom nahláste prosím na oddelenie polície.

isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy