Oblačno
11°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Žena videla muža onanovať v kríkoch. Exhibicionistovi sa podarilo ujsť
Zdielať na

Žena videla muža onanovať v kríkoch. Exhibicionistovi sa podarilo ujsť

TOPOĽČIANKY / Poriadny šok zažila žena z Topoľčianok, ktorá sedela v aute pred obchodom. V krovinách si všimla muža, ktorý sa sexuálne uspokojoval. Potom, ako otvorila dvere auta exhibicionista zutekal. Zisťovali sme aj to, ako dopadol mladík, ktorý začiatkom roka onanoval v autobuse v Nitre.

​Žena sedla v aute a telefonovala. Po niekoľkých minútach spozorovala, že v kríkoch stojí muž. Myslela si, že strihá ker, pretože sa jednou rukou držal. Obyvateľka Topoľčianok išla na nákup, volala ale s kamarátkou zo zahraničia a hovor trval dlhšie. "Nešlo mi do hlavy, prečo tam stojí tak dlho, keď som sa pozrela lepšie, stál tam so stiahnutými gaťami a ukájal sa," priblížila obyvateľka. 

Šokovaná žena tvrdí, že vystúpila z auta a keďže videla prichádzať iných ľudí, nabrala odvahu a chcela zistiť o koho ide. "Videl, že vychádzam z auta a je tam väčší ruch, zľakol sa asi a zoskočil z múriku," dodala. Miesto, kde sa incident stal, uvidíte na záberoch vo videu. Vyšší muž v strednom veku s retiazkou na krku ušiel. Aj keď onanoval v kríkoch, bolo to na frekventovanom mieste. Keďže muž zutekal a nepodarilo sa ho nakrútiť na mobilný telefón, žena políciu nekontaktovala. Chce však upozorniť ostatných, aby boli obozretní.

Začiatkom roka sa stal podobný incident. 18-ročný študent onanoval v autobuse

18-ročný študent onanoval v autobuse mestskej hromadnej dopravy v Nitre. Nakrútila ho cestujúca a video anonymne zverejnila na sociálnej sieti. Polícia mladíka vypátrala a zbierala dôkazy, potreboval však nájsť aj autorku videa, čo sa aktuálne aj podarilo. Doposiaľ v tejto veci nebolo vznesené obvinenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy