Oblačno
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Opitý muž napadol iného muža v šatni. Po útoku mu ukradol aj telefón
Zdielať na

Opitý muž napadol iného muža v šatni. Po útoku mu ukradol aj telefón

TRENČÍN / Polícia sa zaoberá útokom muža v obvode železničnej stanice. Páchateľ udrel najmenej desaťkrát iného muža päsťou do tváre.

Posledné informácie naznačujú, že páchateľ (42) pod vplyvom alkoholu vošiel do šatne zamestnancov na železničnej stanici v Trenčíne a fyzicky napadol muža, ktorého minimálne desaťkrát udrel päsťou do oblasti tváre a spôsobil mu viaceré pomliaždeniny. Okrem toho sa údajne napadnutému vyhrážal, že ho hodí pod vlak.

Ukradol aj telefón

Poškodenému mužovi počas napadnutia vypadol z vrecka mobilný telefón, ktorý si páchateľ vzal a odišiel do mesta. "Napadnutý muž útočníka oznámil polícii, pričom ho opísal. Na základe toho bol páchateľ v krátkom čase hliadkou Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ Trenčín vypátraný a obmedzený na osobnej slobode," uviedla trenčianska polícia.

Čin z afektu

Policajti páchateľovi vykonali dychovú skúšku s výsledkom 2,25 promile alkoholu v dychu. Páchateľ tvrdil, že svoj čin vykonal preto, lebo mu muž odmietol dať telefonický kontakt na osobu, ktorú hľadal.

Poverený príslušník ho následne obvinil pre spáchanie prečinu Výtržníctvo v súbehu s prečinom Nebezpečné vyhrážanie a prečinom Krádež. Na obvineného podal prokurátorovi návrh na podanie obžaloby.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy