Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Mladý vodič dostal šmyk a prerazil zvodidlá. Zraneniam na mieste podľahol
Zdielať na

Mladý vodič dostal šmyk a prerazil zvodidlá. Zraneniam na mieste podľahol

HRONSKÁ BREZNICA / Hlavný ťah cez stredné Slovensko v stredu (12. 6.) ráno blokovali vozidlá záchranárov aj hasičov. Na R1 medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom havaroval 24-ročný vodič. Auto prerazilo zvodidlá a našli ho niekoľko metrov pod cestou.

​Ako prví boli pri havarovanom aute okoloidúci vodiči. Mužovi, ktorého našli sedieť v zdemolovanom vraku, sa pokúšali pomôcť, no nedokázali ho vytiahnuť von.

Auto skončilo mimo vozovky

Banskobystrická polícia informuje, že na rýchlostnej ceste R1 dostalo auto šmyk, prerazilo zvodidlá a skončilo v poraste mimo vozovky. "Pri nehode utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol," uvádza s tým, že všetky bližšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

"Osoba sa nachádzala zakliesnená v aute. Bola jej poskytnutá predlekárska pomoc, žiaľ, osoba už nejavila známky života," ozrejmil Miroslav Dančo z HAZZ Zvolen.

Polícia ľudí upozorňuje, aby jazdili opatrne. "Cesty sú pre dážď mokré a asfalt v takýchto podmienkach má výrazne menšiu trakciu, čím sa výrazne predlžuje brzdná dráha," podotýka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy