Jasno
17°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Nadržaný muž (43) chcel sex, nakoniec sa uspokojil aj s notebookmi
Zdielať na
Krimi

Nadržaný muž (43) chcel sex, nakoniec sa uspokojil aj s notebookmi

Tak toto sa často nestáva. Školenie v peknom prostredí oravskej dedinky Habovka sa po pár kolegiálnych pohárikoch zmenilo na erotickú naháňačku. A keď to nešlo podobrotky, prišli na rad vyhrážky, dokonca aj šplhanie po rebríku do izby vyvolenej. Mužovi, v prípade dokázania viny, hrozí 5 až 10 rokov za mrežami.

Školenie spojené s gulášom skončilo tak, ako to nik nečakal. Muž z Českých Budejovíc si trúfol na svoju kolegyňu. 43-ročný Čech a 34-ročná Slovenka boli vo firme nováčikovia. Zdá sa, že muž zoznamovací večierok pochopil po svojom. Vyzlečený od pol pása dolu ju lákal slovami: "Poď ku mne, mám na teba chuť!"

Žena rýchlo zavolala kolegov a spolu s majiteľom budovy, muža vykázali von. Niektorí potom išli na diskotéku. Čech si teda musel hľadať nové ubytovanie, Nemal však pri sebe svoje doklady. Do penziónu sa teda rozhodol ísť po rebríku. Doklady nenašiel, no vzal dva notebooky a mobily. 

Medzitým stihol otvoriť izbu, kde spala kolegyňa. Tá sa pred ním ukryla v prízemí. Našťastie sa kolegovia v tom čase vrátili z diskotéky. Muža schladili až oravskí policajti. Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu znásilnenia v štádiu pokusu.

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy