Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Dráma v rodinnom dome: Tehotnú ženu mali smrteľne bodnúť do brucha
Zdielať na

Dráma v rodinnom dome: Tehotnú ženu mali smrteľne bodnúť do brucha

SLÁDKOVIČOVO / Po hádke mal muž bodnúť svoju 33-ročnú partnerku do brucha. Mala byť dokonca v 4. mesiaci tehotenstva. On z domu ušiel na vlakovú stanicu. Jej už pomôcť nedokázali.

​K tragédii v rodinnom dome na pokojnej Fučíkovej ulici malo prísť ešte ráno. Podľa slov obyvateľov, sa mala dvojica hlasne hádať. Monika mala byť asi v 4. mesiaci tehotenstva a vraj chcela ísť do práce. To sa jej partnerovi Jasmínovi zrejme nepáčilo. Pravdepodobne v amoku mal schytiť nôž a bodnúť ju priamo do brucha. Keď si zrejme uvedomil, čo urobil, vybehol z domu von a nameriť si to mal na neďalekú vlakovú stanicu.

"Ja som iba počul, že ten, čo ju bodol spáchal samovraždu, že sa hodil tuto pod vlak. Niekedy okolo 7.00 h ráno sa to malo vzniknúť," uviedol jeden z obyvateľov obce. "V úseku Galanta - Sládkovičovo rýchlik zrazil a usmrtil muža neoprávnene sa nachádzajúceho v koľajisku," informovala hovorkyňa ŽSR Vladimíra Bahýlová.

Počas vyšetrovania mali prísť policajti jeho úmrtie oznámiť Monike

No nikto im neotváral a tak sa dovnútra mali dostať spoločne až s jej 12-ročným synom. Ženu však mali nájsť na zemi s krvavým bruchom a nedýchala. Rýchlo volali záchranárov.

Na miesto ešte v doobedných hodinách dorazili záchranári, aby žene pomohli. No žiaľ jej zranenia boli veľmi vážne. Práve nich mali privolať policajti a jej iba 12-ročný syn. "Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár žiaľ už len mohol konštatovať úmrtie," tak znelo vyhlásenie hovorkyne Operačného strediska ZZS Petry Klimešovej.

Na miesto privolali posily, ako aj kriminalistických technikov. Chodník opáskovali, nikoho do blízkosti rodinného domu nepúšťali, dokumentovali a zaisťovali stopy. Od blízkych susedov zisťovali informácie a pýtali sa na kamerové záznamy. "Polícia momentálne vykonáva prvotné úkony na mieste činu. Udalosť preverujeme v súvislosti s podozrením na násilný trestný čin. Bližšie informácie poskytneme, akonáhle to situácia dovolí," informovala hovorkyňa KR PZ Michaela Ulehlová.

Monika bola podľa slov miestnych ľudí rozvedená a 12-ročného syna mala z predchádzajúceho manželstva. Pred asi štyrmi rokmi si v dedine kúpila rodinný dom, kde žila so svojím synom a súčasným partnerom Jasmínom, s ktorým bola aj tehotná. Malo ísť o muža zo Srbska. Susedia ich veľmi nevídali, no z domu alebo z dvora nikdy hádky nepočuli.

Čo sa presne v rodinnom dome stalo polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy