Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Nadrogovaní jazdili na motorke. Polícia ich zadržala, vzdali sa dobrovoľne
Zdielať na
Krimi

Nadrogovaní jazdili na motorke. Polícia ich zadržala, vzdali sa dobrovoľne

NITRA / Počas nočnej služby policajti zadržali dvojicu na motorke. Vodič jazdil nekoordinovane zo strany na stranu a správal sa značne nervózne a roztržito, mal rozšírené zreničky. Jeho spolujazdec sa priznal, že má u seba drogy.

Policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky počas nočnej služby spozorovali motocykel s posádkou dvoch osôb. Rozhodli sa motocykel zastaviť a posádku skontrolovať. Vodič predložil všetky doklady okrem PZP a počas komunikácie sa správal nervózne a roztržite. Policajti sa ho spýtali či užil omamnú alebo psychotropnú látku, pričom odpovedal, že je užívateľom pervitínu. Následne sa podrobil rýchlo testu zo slín, ktorý bol pozitívny na amfetamín a metamfetamín.

Spolujazdec mal drogy v peňaženke

Spolujazdec bol rovnako nervózny a roztržitý, prešľapoval zo strany na stranu a mal rozšírené zreničky. Policajti dohľadali, že má zákaz vedenia motorových vozidiel za jazdu pod vplyvom návykových látok a na otázku či požil nejakú návykovú látku uviedol, že pred nedávnom užil látku „speed“.

Následne policajtom uviedol, že vo svojej peňaženke má jedno plastové vrecúško s žltou hrudkovitou látkou, o ktorej uviedol, že to je „speed“, ktoré vydal dobrovoľne. Následne bol zatknutý a bol predvedený na obvodné oddelenie. S vodičom sa policajti presunuli na toxikologické vyšetrenie do nemocnice, ktorého výsledok bol pozitívny na amfetamín a metamfetamín. Policajti s ním spísali správu o výsledku objasňovania priestupku, zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy