Zatiahnuté
24°
Bratislava
Diana
1.7.2024
Nákladné auto zrazilo cyklistu. Ten zraneniam podľahol
Zdielať na

Nákladné auto zrazilo cyklistu. Ten zraneniam podľahol

BRATISLAVA / V bratislavských Podunajských Biskupiciach došlo v stredu 19. júna podvečer k nehode cyklistu a nákladného auta. Cyklista, ktorý na bicykli viezol aj svojho malého syna, sa zrazil s polievacím vozidlom. Nehoda si vyžiadala jednu obeť. Polícia teraz žiada verejnosť o pomoc.

​​Nehoda sa stala krátko po pol šiestej popoludní. "Podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke motorového vozidla s cyklistom, ktorý mal na bicykli spolujazdca, došlo na križovatke ulíc Korytnická - Učiteľská - Podzáhradná počas toho, ako vodič polievacieho vozidla odbočoval smerom doprava," priblížili policajti. Dostal sa tak do kolízie s prichádzajúcim cyklistom. Muž mal na bicykli aj svojho malého syna. Po nehode sa obaja zranili. Ratovať ich prišli záchranári.

"Maloleté dieťa bolo záchranármi transportované do NÚDCH s úrazom hlavy. 40-ročný muž bol prevezený do nemocnice v Ružinove s polytraumou," povedala hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Slovenskej republiky Petra Klimešová. Cyklista, žiaľ, zraneniam v nemocnici podľahol. Policajti preto v prípade už začali trestné stíhanie pre usmrtenie a vyšetrujú aj to, ako presne k tragédii došlo. Verejnosť preto žiadajú o pomoc. Ak ste boli svedkom tejto nehody, kontaktujte ich na známom telefónnom čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy