Oblačno
22°
Bratislava
Diana
1.7.2024
Šokujúci nález: Vo vírivke našli dve nehybné telá
Zdielať na

Šokujúci nález: Vo vírivke našli dve nehybné telá

GÁPEL / Dve nehybné telá ležiace vo vírivke. Takýto pohľad sa naskytol miestnym v obci Gápel v prievidzskom okrese. Miestneho krčmára videli ešte včera večer v dobrej nálade, ráno už ležal nehybne spolu s priateľkou vo vode. Policajti na mieste pracovali niekoľko hodín.

​Vo vírivke bez známok

Miestnym sa naskytol nepríjemný pohľad. Vo vírivke našli bez známok života muža a ženu. "Prišli sem o desiatej večer taxíkom, mali vypité, potom sa asi v noci išli kúpať alebo čo," povedal jeden zo susedov. Susedia si v noci nič podozrivé nevšimli. Nepríjemný pohľad sa im naskytol ráno. "Bol som vonku, prišiel zamestnanec krčmy a išiel sa tam pozrieť. Potom sem za mnou vybehol a povedal, že tam vidí dve telá. Ja som zavolal policajtov," doplnil. Miestnemu krčmárovi a jeho priateľke už nebolo pomoci. "Ležali vo vírivke bez známok života. Už večer sa tam museli ísť kúpať," dodal sused.

Cudzie zavinenie

Policajti pracujú s viacerými verziami. Nateraz nevylúčili ani cudzie zavinenie. Stopy na mieste zaisťovali niekoľko hodín. Privolali aj experta z kriminalisticko-expertízneho ústavu v Bratislave. Ten má zistiť, či ich nezabil elektrický prúd. "Na koľko stále prebiehajú prvotné úkony trestného konania, informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí," v krátkosti povedala vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, Ingrid Krajčíková. "Či elektrika, neviem. Ja si myslím, že alkohol. Ja som ich ešte večer videl fajčiť a boli riadne opití," dodal sused.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy