Jasno
20°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Krvavá hádka na autobusovej stanici: Muž utrpel viacero bodných rán
Zdielať na

Krvavá hádka na autobusovej stanici: Muž utrpel viacero bodných rán

ROŽŇAVA / Dramatické poludnie v Rožňave. Priamo na autobusovej stanici tam hádka vyústila do útoku nožom. Napadnutý muž skončil v opatere lekárov.

​​Útok videli cestujúci aj zákazníci supermarketu

K drsnému útoku došlo na nástupišti číslo jedenásť na autobusovej stanici v Rožňave. Páchateľ sa po útoku dal na útek. Na incident sa prizeralo množstvo ľudí. Videli to cestujúci čakajúci na autobus, aj zákazníci blízkeho supermarketu. "Bili sa a on ho prepichol. Zápasili tam, prišli policajti a dali ho do sanitky a odniesli preč. A on žil? Vraj nevedia, či prežije," uviedol obyvateľ Rožňavy Ľudovít."Zaujalo ma, že sú tam až dve policajné autá. Policajti vystúpili, mali v rukách papiere. Tam na zastávke sa mi vidí, že stáli tam dvaja alebo traja muži," dodala cestujúca Štefánia.

Polícii sa páchateľa podarilo chytiť

Podľa Rožňavčanov utrpel muž viacero bodných rán. Záchranári mu pomáhali priamo na mieste. "Na základe volania polície vyslal operátor linky 155 ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k 47-ročnému mužovi, ktorý mal utrpieť bodné poranenia. Záchranári ho po prvotnom ošetrení transportovali s otvorenou ranou brucha, do nemocnice v Rožňave," informovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová.

Miestni nám tiež tvrdili, že páchateľ mal zo stanice utekať preč. No rožňavským policajtom sa ho podarilo údajne zadržať neďaleko miesta činu. "Polícia sa prípadom v Rožňave intenzívne zaoberá. Udalosť preverujeme v súvislosti s podozrením na násilný trestný čin. Krátko po oznámení udalosti bola osoba podozrivá z tohto činu zadržaná," oznámila Jana Mésarová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy