Jasno
25°
Bratislava
Pavol, Peter, Petra
29.6.2024
Nočná jazda na kolobežke sa skončila tragicky
Zdielať na

Nočná jazda na kolobežke sa skončila tragicky

Zdroj: Polícia SR - Košický kraj

MALACKY / Dopravní policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Malackách boli krátko pred polnocou privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Láb, informuje na svojom Facebooku Polícia Slovenskej republiky.

Podľa predbežných informácií 52-ročný muž jazdiaci na elektrickej kolobežke v smere od obce Jakubov z neznámych príčin pravdepodobne nevenoval dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla, stratil kontrolu a spadol. "Vodič kolobežky sa pravdepodobne dostatočne nevenoval jej vedeniu a stratil stabilitu a došlo k pádu na zem. Pri páde utrpel viaceré zranenia," o nehode informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislava Michal Szeiff.

Utrpel zranenia hlavy, ktoré sa aj napriek úsiliu privolaných záchranárov ukázali ako smrteľné. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania policajtov Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách. "Nakoľko kolobežka s pomocným motorčekom patrí medzi obľúbené dopravné prostriedky, upozorňujeme kolobežkárov, aby boli na cestách a chodníkoch k iným účastníkom cestnej premávky zodpovední, a aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky," uviedla na svojom Facebooku Polícia Slovenskej republiky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy