Polojasno
28°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Protidrogové akcie naprieč Slovenskom. Zadržali priekupníčku drog a drogového dílera
Zdielať na
Krimi

Protidrogové akcie naprieč Slovenskom. Zadržali priekupníčku drog a drogového dílera

Zdroj: Fb/Polícia SR/Bratislavský kraj

BRATISLAVA/ PREŠOV / Policajti z Bratislavy III pri razii zadržali 35-ročnú ženu z nedovolenej výroby, držania a obchodovania s drogami. Kriminalisti z Prešova zase zadržali dílera priamo pri predaji.

V Bratislave zadržali ženu obvinenú z výroby a predaja drog

​Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III zadržali 35-ročnú Máriu K. za výrobu, dovoz a predaj drog naprieč bratislavským krajom. "Podľa zistení mala obvinená od 2022, nakupovať omamné a psychotropné látky zo zahraničia, ktoré si nechala posielať prostredníctvom rôznych prepravných služieb v zásielkach," informuje polícia na sociálnej sieti.

Po prevzatí jednej zo zásielok vo štvrtok (20. júna) vykonali kriminalisti domovú prehliadku.

V rámci prehliadky zaistili okrem iných dôkazov aj plastové vrecko s bielym kryštalickým materiálom, čo bol N-ETHYLPENTEDRON, ktorý je zaradený do I. skupiny psychotropných látok. 

V prípade preukázania viny pred súdom hrozí Márii odňatie slobody na tri až desať rokov.

Kriminalisti v Prešove zadržali dílera

​Policajti prešovskej kriminálky v utorok (26. júna) zadržali dílera drog priamo pri čine. Prichytili ho pri predaji drog skôr, ako mohol omamné látky predať svojim odberateľom.

Počas akcie boli zaistené drogy, ktoré mal podnikateľ pri sebe. Kriminalisti následne vykonali domovú prehliadku, pri ktorej boli zaistené ďalšie podozrivé látky. Dílera mali policajti už dlho vyhliadnutého a odhalili podstatnú časť drogovej mozaiky v Prešove.

Zadržanému hrozí odňatie slobody na desať až pätnásť rokov.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy