Jasno
22°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Bývalej priateľke sa vyhrážal, že ju zabije a zakope. Polícia ho zadržala
Zdielať na

Bývalej priateľke sa vyhrážal, že ju zabije a zakope. Polícia ho zadržala

Zdroj: TV JOJ

HANDLOVÁ / Polícia vyšetruje prípad agresívneho útoku muža voči jeho bývalej priateľke. Okrem fyzických útokov sa jej vyhrážal a nadával. V prípade dokázania viny mu hrozia tri roky vo väzení. Informuje o tom Polícia Trenčianskeho kraja na svojich sociálnych sieťach.

Páchateľ bol pod vplyvom alkoholu

Muž pod vplyvom alkoholu žene vulgárne nadával a vyhrážal sa jej usmrtením. Následne ju napadol, pričom ju sotil do oblasti hrudníka, čo spôsobilo, že žena narazila do nábytku. Poškodenú opakovane udieral päsťou do tváre a vyhrážal sa, že ju zakope a jej telo nikto nenájde. Ležiacu na zemi ju kopal do nôh. Po tom, ako poškodil televízor a hodil tanier o stenu, žena mu povedala, že zavolá políciu. Vtedy z bytu utiekol.

Žene útok spôsobil zranenia, ktoré si vyžadovali lekárske ošetrenie. Vyhrážanie a útoky v nej vyvolali aj obavy o svoj život. "Páchateľ sa obdobného konania voči poškodenej dopustil aj v minulosti za čo bol odsúdený nepodmienečne na 6 mesiacov," informovala Polícia Trenčianskeho kraja na svojich sociálnych sieťach. Páchateľ (31) bol obvinený z prečinu Nebezpečné vyhrážanie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy