Jasno
Bratislava
Vendelín
20.10.2024
Podgurážený Zvolenčan (20) zaútočil na policajtov
Zdielať na
Krimi

Podgurážený Zvolenčan (20) zaútočil na policajtov

Víkendová noc na zvolenskom námestí bola poriadne rušná. V jednej z kaviarní sa opitý mladík nevedel zmestiť do kože. Keď si s ním barman už nevedel rady, zavolal hliadku mestských policajtov. Ani tých sa však nebál a zaútočil.

Incident sa odohral krátko po polnoci na terase jedného z barov vo Zvolene. Barman tvrdí, že chlapec sedel vonku a svojou váhou zlomil stolík. Potom, ako ho išiel upozorniť, začal byť agresívny. Zamestnanec baru sa s mladíkom hádať nechcel a tak zavolal mestských policajtov.

Hliadka Martina spacifikovala a chceli vysvetlenie, čo sa vlastne stalo. Práve vtedy nastala zlomová chvíľa. Útočník mal do jedného z policajtov najprv strčiť, potom zasiahnuť druhého päsťou do tváre. S obvineným mladíkom sa nám stretnúť nepodarilo, no je mama tvrdí, že toto bolo inak. Na svoju verziu má vraj aj svedkov.

Vyšetrovateľ ho už obvinil z podozrenia útoku na verejného činiteľa. V banskobystrickom kraji za sedem mesiacov tohto roka zaznamenali až 24 podobných útokov. Najviac ich bolo vo Zvolene.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy