Jasno
20°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Nahý muž v centre mesta. Za jeho správaním bolo zlomené srdce
Zdielať na

Nahý muž v centre mesta. Za jeho správaním bolo zlomené srdce

BRNO / Svoju rozhorčenosť nad problémami s partnerkou vyriešil tak, že sa vyzliekol a vyrazil do ulíc. Počas rozhovoru s policajtmi sa vymočil na chodník a obliecť sa odmietal.

​Zábery z bezpečnostnej kamery na stanici v Brne zachytávajú muža, ktorý sa prechádza. Nebolo by na tom nič zvláštne, pokiaľ by nebol úplne nahý. Jediný kus oblečenia boli ponožky. "Poďte nabok, čo si myslíte, že tu robíte? Otočte sa čelom k zastávke, nech sa tu nemusím pozerať na ten váš nástroj skazy," vyzýval policajt nahého muža.

"Strážnikom povedal, že tým dáva najavo svoju nespokojnosť s tým, ako sa k nemu správa žena, ktorú miluje. Bližšie informácie síce neposkytol, ale strážnici správne usúdili, že okrem zlomeného srdca, stál za extravagantným chovaním aj vypitý alkohol," povedal hovorca mestskej polície Brno Jakub Ghanem. Policajti sa ho snažili presvedčiť, aby sa obliekol, on však tvrdil, že chce zostať nahý.

Dokonca sa počas rozhovoru vymočil na chodník. Na miesto bola privolaná hliadka štátnej polície. "Za znečistenie verejného priestoru mu hrozí pokuta do dvadsať tisíc českých korún," dodal Ghanem. Pripomenúť môžeme aj muža, ktorý sa pred pár rokmi na Adama kúpal vo fontáne na Hodžovom námestí. Muž bol pod značným vplyvom alkoholu a voda bola jeho nepriateľom. "Za vzbudzovanie verejného pohoršenia je v zmysle zákona o priestupkoch, možné priestupcovi uložiť pokutu do výšky sto eur," informovala hovorkyňa Mestskej polície v Bratislave Barbora Krajčovičová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy