Jasno
21°
Bratislava
Miloslav
3.7.2024
Záhadná smrť: V byte našli ženu bez známok života
Zdielať na

Záhadná smrť: V byte našli ženu bez známok života

HUMENNÉ / Začíname záhadným úmrtím v Humennom. Záchranári už 49-ročnej žene pomôcť nedokázali. Bez známok života ju našli v byte. K príčine smrti sa obhliadajúci lekár na mieste vyjadriť nevedel. Policajti začali trestné stíhanie.

Záchranné zložky zasahovali v tejto bytovke neďaleko centra mesta. Bolo to okolo šiestej večer. Dôvodom bol zásah v jednom z bytov. A hoci na miesto prišli aj záchranári, akákoľvek pomoc už v tomto prípade bola márna. Žena bola bez známok života. "Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár, žiaľ, už 49ročnej ženy mohol už len konštatovať úmrtie," uviedla Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS. 

Na miesto prišiel aj obhliadajúci lekár. Jeho úlohou bolo zistiť príčinu smrti a vyjadriť sa k prípadnému zavineniu. Tieto otázky však lekár na mieste jednoznačne zodpovedať nevedel. Jasné teda zatiaľ nie je, čo je dôvodom úmrtie a ani to, ako dlho bezvládne telo v byte ležalo. "Na určenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať súdnolekársku pitvu," dodala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

Okolnosti na mieste zadokumentoval aj kriminalistický technik. Vyšetrovanie úmrtia naďalej prebieha. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom v prípade vedie trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodala Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy