Skoro jasno
25°
Bratislava
Prokop
4.7.2024
Tragédia v paneláku: Pobodaná dcéra zraneniam podľahla, otca našli obeseného v pivnici
Zdielať na

Tragédia v paneláku: Pobodaná dcéra zraneniam podľahla, otca našli obeseného v pivnici

BANSKÁ BYSTRICA / Nepochopiteľná tragédia v Banskej Bystrici. Ľudí na sídlisku Fončorda ráno vyrušili majáky policajných áut a sanitiek. Záchranné zložky zasahovali v jednom z panelákov. V byte našli pobodanú ženu a v pivnici nevládne telo staršieho muža. Policajti okolie uzavreli a miesto dokumentujú. Na mieste bola Katka Kováčiková.

​​Žena utrpela viacero bodných rán 

Záchranné zložky vyrazili k jednému z bytov v paneláku na sídlisku krátko pred ôsmou ráno. Záchranári našli po príchode do bytu ženu. Ležala na zemi, bola zranená, po útoku nožom. Utrpieť mala viacero bodných rán v oblasti brucha ako aj ruky. Šokujúci pohľad sa im naskytol v pivnici bytovky kde našli staršieho muža bez známok života. Podľa našich informácií si mal siahnuť na život sám. Malo ísť o príbuzných o otca s dcérou.

"Muža (85) sa zachrániť nepodarilo, lekár musel konštatovať smrť, 58-ročnú ženu s otvorenou ranou brušnej steny transportovala posádka do nemocnice v Banskej Bystrici," informovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Slovenska Petra Klimešová. Ženu vo vážnom stave hospitalizovali v Roosveltovej nemocnici. Ženu museli pre vážnosť stavu ihneď operovať. Zraneniam v nemocnici podľahla. Okolnosti tohto nešťastia vyšetruje polícia. Okolie uzavreli a policajný technik aj kriminalisti dokumentovali všetky stopy. Čo sa v byte presne odohralo budú zisťovať. Susedia nám hovorili o kriku, ktorý bolo z bytu často počuť. Žena (58) bola mentálne postihnutá, otec už zrejme ďalej nezvládal ťažkú životnú situáciu. "Tam bolo hádky počuť posledných dvadsať rokov," uviedol sused.

"Polícia miesto zadokumentovala a zo strany vyšetrovateľa odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici bolo začaté trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti s úmrtím 85-ročného muža bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy