Zatiahnuté
10°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Cesta na dovolenku skončila nehodou. Motorkár nafúkal dve promile
Zdielať na

Cesta na dovolenku skončila nehodou. Motorkár nafúkal dve promile

ZVOLEN / Vážna nehoda sa stala vo Zvolene. Na hlavnom ťahu sa zrazilo auto s motorkou. V aute sedela rodina, ktorá práve cestovala na dovolenku. Prešli sotva pár kilometrov. Muž na motorke triezvy nebol.

Auto s trojčlennou rodinou sa zrazilo s motorkou na hlavnom ťahu cez Zvolen. Po silnom náraze muž zo stroja spadol a ešte niekoľko metrov sa šmýkal po ceste.

Medzi prvými boli na mieste mestskí policajti aj mladý medik, ktorí zranenému motorkárovi poskytli prvú pomoc. V aute sedela rodina, cestovali na dovolenku, nehoda im to skomplikovala. "Len čo sme vyšli na hlavnú cestu a počuli sme náraz, a vlastne motorka do nás narazila," povedala účastníčka nehody. Posádka auta, našťastie, vyviazla bez zranení, no motorkára odviezli do zvolenskej nemocnice. Dychová skúška odhalila, že triezvy nebol. "Dychová skúška u motocyklistu bola s pozitívnym výsledkom. Nameraná hodnota v prepočte predstavovala približne dve promile alkoholu," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. Okolnosti, za ktorých k zrážke došlo vyšetruje polícia, no motorkár sa nevyhne obvineniu za jazdu pod vplyvom alkoholu. "V tejto súvislosti je vedené trestné konanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedla hovorkyňa Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy