Skoro jasno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Vodič kamióna skončil vo výklade, na mieste zomrel. Údajne dostal epileptický záchvat
Zdielať na

Vodič kamióna skončil vo výklade, na mieste zomrel. Údajne dostal epileptický záchvat

BRATISLAVA / Vodič kamióna preletel cez frekventovanú Vajnorskú ulicu a skončil vo výklade. Narazil pri tom aj do jedného auta. Našťastie sa v tom čase na ceste ani na chodníku nikto nenachádzal. Vodič však na mieste zomrel.

Vodičovi kamióna došlo za volantom nevoľno. Narazil do auta a následne cez frekventovanú 4-prúdovku prešiel až na druhú stranu. Tu narazil do budovy. Kamionista stál na semafore a smeroval do centra. Keď naskočila zelená, malo mu dôjsť nevoľno a z pravého pruhu začal prechádzať do ľavého. V tom čase tam však bolo auto, do ktorého narazil. "Začal sa na mňa tlačiť a potom rovno išiel. Normálne sa rozbehol na križovatke a potom no ten epileptický záchvat dostal a nabúral," skonštatovala vodička. 

Kamión zastavil až výklad obchodného priestoru

Kamión prešiel cez stredový ostrovček, prešiel v protismere a vyšiel na chodník. Tam prerazil zátarasy a zastavil ho až výklad obchodného priestoru. Našťastie daným úsekom neprechádzali žiadni ľudia ani autá. "Toto je katastrofa. Keby išli ľudia náhodou, tak je koniec. Hrozné niečo," povedal okoloidúci. "Tu sú kancelárie, tam je showroom. Prídete sem a máte kamión v showroome. Našťastie sú dovolenky a nikto tam nebol," odpovedal zástupca majiteľa showroomu. 

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Staršieho muža museli zo zdemolovanej kabíny vyťahovať hasiči. "Po príchode hasičskej jednotky vyprostili vodiča za asistencie ZZS. Bol naložený do vozidla, kde mu poskytli predlekársku aj lekársku pomoc," upresnil veliteľ zásahu HaZZ Bratislava Marek Kútny. "Posádka musela napriek snahe záchranárov konštatovať úmrtie," uviedla hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová. 

"Dúfala som, že to prežije. Bola som sa pýtať a nezvládol to," reagovala vodička. Škody teraz rátajú aj v showroome, v ktorom skončil kamión. Dúfajú, že si to odniesli len dvere.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy