Jasno
19°
Bratislava
Filip
23.8.2024
Miesto drinkov v rukách skončili s rukami nad hlavami. V známom podniku zasahovalo policajné komando
Zdielať na

Miesto drinkov v rukách skončili s rukami nad hlavami. V známom podniku zasahovalo policajné komando

BRATISLAVA / V centre hlavného mesta bol v noci poriadny rozruch. Policajné komando nabehlo počas rozbehnutej nočnej párty do jedného z bratislavských barov. Podľa informácií TV JOJ policajti zadržali viacero návštevníkov.

Policajné komando, vrátane vyšetrovateľov, psovodov, pracovníkov finančnej správy, nabehlo do známeho podniku v centre Bratislavy. Klub bol v tom čase plný ľudí, ktorí sa bavili v plnom prúde. Nálada sa, ale veľmi rýchlo zmenila.

Prehľadali každého

"Bolo tam veľa ľudí v strese, triasli sa tam. Nabehlo tam komando, kričali po nás že si máme dať ruky nad hlavu," hovorí svedok Samuel. Policajti z podniku nepúšťali nikoho von či dnu. Postupne každého jedného prehľadali.

"Možno ich tam bolo až 30. Najskôr boli finanční s mestskou a nejaké špeciálne jednotky, potom nabehli protidrogoví. Najskôr ako keby hľadali niekoho konkrétneho a keď už sme boli opretí o stenu, tak išli postupne, každého riadne skontrolovali, že či má niečo pri sebe a niektorým aj niečo našli," dodáva Samuel.

Viacero ľudí zadržali

Podľa informácií TV JOJ zadržali viacero ľudí, ktorí sa prišli do mesta baviť. Polícia zatiaľ, ale dôvod zadržania neprezradila.

Podľa bratislavského krajského hovorcu Michala Szeiff išlo o "policajnú akciu zameranú na odhaľovanie násilnej, drogovej a ekonomickej trestnej činnosti." Polícia poskytne bližšie informácie akonáhle to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy