Skoro jasno
23°
Bratislava
Ľudovít
25.8.2024
Nočné vyčíňanie: Muž ničil dvere kanalizačným poklopom
Zdielať na

Nočné vyčíňanie: Muž ničil dvere kanalizačným poklopom

BRATISLAVA / Bizarná situácia v hlavnom meste. Recidivista sa počas hlbokej noci rozhodol ničiť čo mu stálo v ceste. Použil pritom kanalizačný poklop. Policajtov prekvapilo s čím sa im zdôveril a čo z vrecka vytiahol.

Muž (41) vyčínal zhruba o pol tretej ráno. Veselo si pískal a ku všetkému použil kanalizačný poklop. Za obeť mu padlo niekoľko dverí. Muž okrem vchodových dverí chcel zničiť aj prevádzku vedľajšieho občianskeho združenia.

"To sa mu nepodarilo. Toto je nejaké tvrdené sklo, toto čo mám ja tu tak chvalabohu z druhej strany je fólia. Si vlastne ani neviem predstaviť, komu by sme mohli vadiť a komu by mohla vadiť naša činnosť," nechápal poškodený. 

Netrvalo dlho a muža sa podarilo chytiť. Nachádzal sa na vedľajšej ulici. "Policajti v krátkej dobe na Jiráskovej ulici spozorovali a následne zastavili osobu, ktorá zodpovedala popisu páchateľa. Túto osobu podrobili kontrole," uviedol hovorca policajného zboru Michal Szeiff.

Stalo sa tak vďaka duchaprítomným susedom. Muž sa policajtom ku všetkému priznal, no mužom zákona sa na ňom niečo nezdalo. Okoloidúcim ľudom, ktorí v tom čase prišli taxíkom dokonca hovoril, že svoj život chce ukončiť. "Muž policajtom uviedol, že je pravidelným konzumentom omamných a psychotropných látok a rovnako policajtom vydal 4 kusy vreciek s obsahom zelenej sušenej rastliny," doplnil hovorca PZ Szeiff.

41-ročný muž tak okamžite skončil v cele policajného zaistenia. Podozrivý je tak z majetkovej aj drogovej trestnej činnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy