Jasno
15°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Tragické ráno na cestách: Vodič narazil do železničného pojazdu
Zdielať na

Tragické ráno na cestách: Vodič narazil do železničného pojazdu

HRABUŠICE / Okolo šiestej hodiny ráno sa pri Hrabušiciach stala smrteľná dopravná nehoda. Vodič čelne vrazil do železničného podjazdu. V aute zostal zakliesnený a záchranári už boli bezmocní.

​Lekár vylúčil cudzie zavinenie

Muž vpálil do múru železničného podjazdu pravdepodobne vo vysokej rýchlosti. Policajti nenašli na mieste žiadne brzdné stopy. S autom smeroval od obce Spišský Štvrtok do Hrabušíc. V miernej zákrute zišiel z cesty a pokračoval rovno. Ručička sa na tachometri zastavila za stovkou. Vo vozidle sa v čase nehody nachádzal iba vodič, ktorý pri náraze utrpel smrteľné zranenia. 

"Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie na mieste vylúčil a nariadil vykonanie pitvy, ktorá zároveň potvrdí alebo vyvráti prípadné požitie alkoholu alebo iných návykových látok, alebo iné okolnosti, ktoré mohli viesť k vzniku dopravnej nehody," uviedla Polícia Košického kraja na sociálnych sieťach. Muž mal na tele viaceré poranenia. Kabína vozidla bola totiž z poriadne tvrdého nárazu totálne zdemolovaná. Hasiči museli muža vytiahnuť pomocou hydraulického náradia. Policajti nehodu vyšetrujú aj za asistencie súdneho znalca z oblasti dopravy. Ten okrem iného určí aj rýchlosť akou muž išiel.

Súvisiace články