Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Auto skončilo vo vodnej nádrži: Tragédia si vyžiadala jednu obeť
Zdielať na

Auto skončilo vo vodnej nádrži: Tragédia si vyžiadala jednu obeť

SUCHÁ NAD PARNOU / Vo vodnej nádrži v Suchej nad parnou našli ponorené auto. V ňom sa nachádzal rybár. Na pomoc od záchranárov už bolo žiaľ neskoro. Ako sa auto dostalo do vody vyšetruje polícia.

V aute sa nachádzala mŕtva osoba

Auto ponorené vo vode si ráno všimol člen rybárskej stráže, ktorý zavolal políciu. Na operačné stredisko prijali telefonát o pol ôsmej. Auto malo otvorený kufor. Od brehu, na ktorom boli rybárske stoličky s udicou bolo niekoľko metrov. "Polícia vyslala na miesto udalosti hliadku, ktorá vykonala prvotné úkony. Po otvorení vozidla bolo zistené, že sa v ňom nachádza osoba bez známok života," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Trnava Michaela Ulehlová.

Muž podľa rodiny v osudnú noc veľa pil

Na pomoc im prišli hasiči. Nebohého muža, ktorý bol podľa našich informácií miestnym rybárom, vytiahli von z vody. "Následne pokračovali vo vytiahnutí vozidla na breh," dodala hovorkyňa hasičov v Trnavskom kraji Lenka Košťálová. Podľa rybárov, ktorí kempovali neďaleko, muž vystriedal počas rybačky s partiou viaceré miesta. Potom sa mali oddeliť a zostať sám. Malo byť zjavné, že je pod vplyvom alkoholu. Podľa rodinných príslušníkov, ktorí boli na mieste, ležal muž schúlený na zadných sedadlách. Okrem kufra mal otvorené aj zadné ľavé okno. Aj podľa rodiny v tú noc nebohý veľa pil. Na mieste údajne našli aj fľašu s alkoholom. Vo vnútri auta na sedadle vodiča mal ešte nedotknuté jedlo. Či muž zaspal a auto sa zosunulo do vody, alebo je za nehodou niečo iné, vyšetruje polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy