Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Záhadná nehoda: Vodič z miesta ušiel, spolujazdci ho vraj nepoznajú
Zdielať na

Záhadná nehoda: Vodič z miesta ušiel, spolujazdci ho vraj nepoznajú

Zdroj: FB: Polícia SR - Banskobystrický kraj

KRUPINA / V utorok dopoludnia (9.7.) došlo na ceste medzi Krupinou a Žibritovom k dopravnej nehode. Neznámy vodič vozidla Renault pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu vozovky a svojim schopnostiam. Výsledkom bolo, že vozidlo prešlo cez protismer vľavo, narazilo do priekopy a následne do plotu. Informuje o tom polícia Banskobystrického kraja na svojich sociálnych sieťach.

Pri nehode utrpel sedemnásťročný mladík zranenia, ktoré si vyžiadali letecký transport do nemocnice. Vo vozidle sa nachádzali aj dvaja ďalší pasažieri, pätnásťročný mladík a pätnásťročné dievča, ktorí vyviazli bez zranení. Obaja pasažieri tvrdili, že nevedia, kto vozidlo šoféroval, pretože vodič, údajne im neznámy človek, po nehode opustil vozidlo a ušiel.

"Majiteľ vozidla sa v čase nehody nachádzal v policajnej cele pre podozrenie z marenia úradného rozhodnutia. Nehodu objasňujú kolegovia z Okresného dopravného inšpektorátu vo Zvolene," uviedla polícia Banskobystrického kraja na svojich sociálnych sieťach. Zároveň prosí svedkov nehody o pomoc pri jej objasnení.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy