Polojasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Havária na kruhovom objazde: Auto letelo vzduchom
Zdielať na

Havária na kruhovom objazde: Auto letelo vzduchom

SVIDNÍK / K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo včera večer vo Svidníku. Mladý vodič autom so športovou výbavou havaroval na kruhovom objazde. Potom ako vozidlo vyletelo na obrubník, letelo vzduchom a niekoľkokrát sa prevrátilo. Kusy auta boli rozmetané po okolí. 43-ročný vodič skončil po krkolomnej jazde v nemocnici.

Stalo sa to vo večerných hodinách na jednom z kruhových objazdov v meste pod Duklou. Vodič za volantom osobného auta zjavne nezvládol riadenie, narazil do obrubníka a vyletel mimo cesty. Auto potom ako ostalo stáť bolo obité zo všetkých strán a úlomky z neho boli rozmetané desiatky metrov okolo.

"Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby vyslalo na miesto nehody jednu ambulanciu rýchlej záchrannej pomoci. Záchranári 43-ročného muža transportovali na ošetrenie do nemocnice," uviedol zástupca hovorkyne OS ZZR Richard Bolješik. "43-ročný vodič utrpel predbežne ľahké zranenia. Okrem dychovej skúšky bol uňho vykonaný aj odber krvi," tak znie stanovisko policajného zberu Prešov.

Dychová skúška bola u vodiča negatívna. Na aute bola škoda predbežne odhadnutá na viac ako 40-tisíc eur. Okolnosti nehody preverujú dopravní policajti. Z auta ostal po nehode len pojazdný vrak. Z miesta nehody ho musela odviezť odťahovka. Okolnosti nehody ako aj jej príčina sú predmetom objasňovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy