Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Zvláštna nehoda osobného auta: Vodič prešiel do protismeru a narazil do policajtov
Zdielať na

Zvláštna nehoda osobného auta: Vodič prešiel do protismeru a narazil do policajtov

VRANOV NAD TOPĽOU / V meste vrazilo osobné auto počas jazdy do policajného auta. Okolnosti nehody polícia preveruje. Policajné auto už v čase zrážky stálo vo svojom pruhu. Zachytila to aj neďaleká priemyselná kamera.

​Zrážku zachytila priemyselná kamera

Stalo sa to krátko po štrnástej hodine na rušnej ceste vo Vranove nad Topľou. Osobné auto znenazdajky prešlo do protismeru. Policajtovi za volantom služobného auta bola jeho jazda podozrivá a auto zastavil. V tej chvíli prešlo osobné auto do protismeru a vrazilo do policajného auta. "Šesťdesiattriročný vodič šoféroval auto po miestnej komunikácii, kde prešiel do protismeru a narazil do v čase nárazu už stojaceho služobného auta Policajného zboru," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefan Pecuch.

Vodič auta dostal mikrospánok

"Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o čelnú zrážku dvoch vozidiel, kde boli štyri osoby, z toho tri osoby boli zranené," informoval veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru Vranov nad Topľou Pavol Beňo. "Vyšiel som von a počul som náraz. Jeden z policajtov bol v dezorientovaný v stave," "vravia, že pán v aute asi zaspal, prešiel do protismeru a sa zrazil policajným autom," opísali situáciu obyvatelia Vranova nad Topľou. "Vodič auta dostal mikrospánok, prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s policajným vozidlom," doplnil majiteľ odťahovej služby Milan Geci Borov.

Presné okolnosti nateraz nie sú známe

Presné okolnosti nehody sú na teraz v štádiu objasňovania. Náraz bol taký silný, že policajné auto odhodilo do protismeru. Dychovej skúške boli podrobení obaja vodiči. "Pri dopravnej nehode došlo k ľahkým zraneniam dvojčlennej posádky policajného auta a spolujazdkyne 63-ročného vodiča. Dychová skúška u vodičov bola negatívna," uzavrel Pecuch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy