Polojasno
29°
Bratislava
Alica
6.9.2024
NAKA zasahovala: Zadržaný muž je podozrivý z obchodovania s anabolikami
Zdielať na

NAKA zasahovala: Zadržaný muž je podozrivý z obchodovania s anabolikami

SLOVENSKÝ GROB / Od skorých ranných hodín zasahovali v Slovenskom Grobe kukláči, policajti a kriminalisti. Z jedného z rodinných domov tam zobrali podozrivého muža. Zároveň zaistili aj rôzny materiál.

Policajti, kriminalisti a kukláči zasahovali v jednom z rodinných domov na Okružnej ulici od skorých ranných hodín. V inak pokojnej ulici, neďaleko hlavnej cesty v radovej zástavbe domov, zastavilo krátko po 6.00 hodine ráno (16.7.), množstvo policajných áut. Muži zákona vošli do domu, v ktorom zadržali podozrivého muža. Okrem neho mali zaistiť aj rôzny materiál.

"NAKA vykonávala dnes v skorých ranných hodinách v pezinskom okrese policajnú akciu pod názvom Anabolik," informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Zuzana Hrabovská.

Podľa názvu mal podozrivý muž obchodovať s liekmi, ktoré podporujú rast svalovej hmoty. Určené sú predovšetkým športovcom. Kriminalisti zaistený materiál zadokumentovali. Z domu mali odniesť aj počítač. Po celý čas bol pri prehliadke domu aj podozrivý muž, ktorého policajti po takmer 4 hodinách, teda pred 11.00 hodinou dopoludnia, naložili do auta a odviezli pravdepodobne na výsluch.

Na mieste zasahovali aj príslušníci finančnej správy. Čo všetko z domu odniesli, polícia zatiaľ nepovedala. Na prípade totiž stále pracujú. "Vzhľadom k prebiehajúcim procesným úkonom nie je aktuálne možné poskytnúť bližšie informácie," uviedla Hrabovská.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy